Vaj i Shtrydhur me shtypje të Ftohtë dhe i paketuar nga:
Dyqan Islam AL JILBAB

Profeti(s.aw.s) ka thene:
“Me të vërtetë përdoreni farën e zezë, ajo është shërim për cdo sëmundje pervec vdekjes”
Sahihu Buhariut 7:591

Përfitimet nga fara e zezë
• Ka efekt vdekjeprurës karshi mikrobeve dhe viruseve,
* Zgjeron tubin e sistemit të frymëmarrjes,
* Ul nivelin e sheqerit në gjak,
* Parandalon sëmundjet e enëve të gjakut dhe arterieve,
* Lehtëson tretjen e ushqimeve,
* Largon mjetet helmuese nga trupi,
* Ndihmon në semundjet e rrugëve urinare,
* Shpejton shërimin e plagëve dhe riprodhimin e qelizave,
* Parandalon alergjinë,
* Stabilizon sistemin e imunitetit,
* Përforcon sistemin hormonal dhe gjendjen shëndetësore.

Shtrydhë dhe paketon:
Dyqan Islam AL JILBAB

Telefon, Viber, Whats App
+383 49 390 310

www.al-jilbab.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here