Kardiotonik
Tonik i sistemit kardiovaskular

Kombinim i bimëve me veprime kardiotonike, antiaritmike, vazodilatore, hypotensive dhe imunomodulatore të përdorura tradicionalisht për forcimin dhe mbrojtjen e shëndetit të zemrës, uljen e hipertensionit, forcimin e kapilarëve dhe rregullimin e qarkullimit të gjakut.*
Përmbajtja: Gjethe dhe lule Murrizi (Crataegi folium cum flore), Fryte Murrizi (Crataegi fructus), 
Kanellë (Cinamomum zejlanicum), Jamball (Glycyrrhiza glabra), Farë e zezë (Nigella sativa); pa ngjyrë, pa aromë apo shije shtesë.


Qmimi: 2.0 Euro 

Posta:  Kosovë = 1 Euro

             Shqiperi = 6 Euro

             Maqedoni = 6 Euro

Porosit online 24 ore

Tel. viber, whatsApp

+386 49 390 310

Adresa:                          

Rr. Bajram Kelmendi  pn. (Ngjitur me xhamin 4 llulla),

10000 Prishtine, Kosovë

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here