Cystix
Çaj për infeksionet e traktit urinar.

Kombinim i bimëve me veti anti-inflamatore, antiseptike, diuretike, qetësuese dhe hemostatike që përdoren tradicionalisht për pastrimin e rrugëve urinare tek infeksionet bakteriale dhe proceset inflamatore. Konsiderohet i dobishëm sidomos në infeksionet e traktit të poshtëm urinar.*

Përmbajtja: Gjethe gërdeci (Arctostaphylos uvae ursi), Mështekna e argjendtë (Betula pendula), Hithra (Urtica Dioica), Mustaqe misri (Maidis stigmata), Bari i thjerrëzës (Herniaria glabra), Jamball (Glycyrrhiza glabra), Rrënjë kolmuthi (Oninis spinosa), Farë e zezë (nigella sativa), Majdanoz (Petroselinum crispum); pa ngjyrë, pa aromë apo shije shtesë.


Qmimi: 2.5 Euro 

Posta:  Kosovë = 1 Euro

             Shqiperi = 6 Euro

             Maqedoni = 6 Euro

Porosit online 24 ore

Tel. viber, whatsApp

+386 49 390 310

Adresa:                          

Rr. Bajram Kelmendi  pn. (Ngjitur me xhamin 4 llulla),

10000 Prishtine, Kosovë

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here