Anasoni
(Pimpinella Anisum)

Tradicionalisht përdoret për pastrimin e rrugëve të frymëmarrjes, duke ndihmuar në rastet si astma, bronkiti, ftohjet, pneumonia dhe sinusiti. Besohet se ndihmon edhe për çrregullimet e stomakut si dhe mungesën e oreksit. Mund të reduktojë dhimbjet e barkut dhe gazrat. Ndihmon edhe në prodhimin e qumështit te gratë gjidhënëse.


Qmimi: 2.5 Euro 

Posta:  Kosovë = 1 Euro

             Shqiperi = 6 Euro

             Maqedoni = 6 Euro

Porosit online 24 ore

Tel. viber, whatsApp

+386 49 390 310

Adresa:                          

Rr. Bajram Kelmendi  pn. (Ngjitur me xhamin 4 llulla),

10000 Prishtine, Kosovë

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here