Prostax (Çaj për Prostatën)

Kombinim i bimëve me veti antimikrobiale, antiseptike urinare, tonike të prostatës, dhe demulcente diuretike që përdoren tradicionalisht për problemet urinare që lidhen me inflamacionin e prostatës.*
Përmbajtja: Bari i djepit (Epilobi herba), Mështekna e argjendtë (Betula pendula), Thartusha (Polygonum aviculare), Farë e zezë (Nigella sativa), Ermena (Achillea Millefolium), Hithra (Urtica Dioica), Gjethe dhe lule Murrizi (Crataegi folium cum flore), Majdanoz (Petroselinum crispum); pa ngjyrë, pa aromë apo shije shtesë.


Qmimi: 2.5 Euro 

Posta:  Kosovë = 1 Euro

             Shqiperi = 6 Euro

             Maqedoni = 6 Euro

Porosit online 24 ore

Tel. viber, whatsApp

+386 49 390 310

Adresa:                          

Rr. Bajram Kelmendi  pn. (Ngjitur me xhamin 4 llulla),

10000 Prishtine, Kosovë

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here