Hemorax (Çaj për hemorroide)

Kombinim i bimëve që stimulojnë muskulaturën e abdomenit, përshpejtojnë procesin e rigjenerimit të indeve të ndezura, ndihmojnë tretjen e ushqimit, ndihmojnë në lëvizjen më të lehtë të zorrëve dhe eliminimin e gazrave, që stimulojnë prodhimin e lëngut biliar, që veprojnë si spazmolitik, anti-mikrobial, anti-inflamator, anti-hemorragjik dhe analgjetik, të cilat mund të ndihmojnë në problemet si pasojë e hemorroideve.
Përmbajtja: Rrushkull (Ruscus aculeatus), Jamball (Glycyrrhiza glabra), Ermena (Achillea Millefolium), Verdhashka (Calendula officinalis), Finoku (Foeniculum vulgare), Gjethe Delli (Plantago major), Gjethe manaferre (Rubus fruticosus), Dandelion, gjethe (Taraxacum folium), Lule Balsami (Hypericum perforatum), Kamomil gjerman (Matricaria recuitita), Bari i Bletës (Melissa officinalis); pa ngjyrë, pa aromë apo shije shtesë.
Çaji nuk preferohet për gratë shtatzëna, gjidhënëset dhe personat që duhet të operohen.

 


Qmimi: 3.0 Euro 

Posta:  Kosovë = 1 Euro

             Shqiperi = 6 Euro

             Maqedoni = 6 Euro

Porosit online 24 ore

Tel. viber, whatsApp

+386 49 390 310

Adresa:                          

Rr. Bajram Kelmendi  pn. (Ngjitur me xhamin 4 llulla),

10000 Prishtine, Kosovë

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here