Vaj Sherbele (Salvia oil)

-Vaji i Sherebelës (Salvia Oil) është përdorur për të përmirësuar kujtesën.

– Trajton lodhjen nervore dhe ftohtësinë seksuale.

– Ai është anti-oxidant, sepse përmban thugon dhe flavonoids.

– Është i dobishëm për menopauzën.

– Ndihmon për të forcuar muskujt e mitrës dhe në këtë mënyrë, ndihmon për të lehtësuar lindjen e fëmijës.

– Lehtëson gjenerimin emenstrunacioneve.

– Vaji i Sherebeles është tonik për mitren tek gratë –

Trajtim për (ED) – lodhje nervore, dobësi dhe lodhje të përgjithshme (fizike –

mendore – nervore – seksuale) – tensioni dhe stresi.

– Vaji i Sherebelës është përdorur veçanërisht për lehtësimin e infeksioneve dhe qetësues. – Trajtimin e rrudhave, lëkurën e thatë, djegien nga dielli dhe për lëkurën me yndyrë.

– Ai redukton djersen dhe pështymën.

– Është i dobishëm për trajtimin e sëmundjeve që prek gojën ose fytin të tilla si, grykët. Përdoret në formën e çajit.

– Ai mund të përdoret për të larë flokët dhe për ti dhënë shkëlqim dhe për të shtuar rritjen e tij.

– Ai përdoret gjithashtu për të ndaluar prodhimin e qumështit, kur gjidhënësja dëshiron ta ndërpresë gjidhënien.
– Është i këshillueshëm për studentët gjatë ditëve të sezonit të provimeve sepse gjallëron qarkullimin e gjakut. Këshillohet tek të sëmurët me anemi me kujtesë të dobët dhe me dridhje duarsh. Për të shtuar efektshmërinë e këtij vaji rekomandohet përzierja me vajin e Rozmarinës.
– Forcon kujtesën dhe këshillohet për të sëmurët me Alzheimer. Doza: Një lugë [gjelle] nga vaji i Sherebeles në ditë pas buke deri në normalizimin e gjendjes..

– Është i dobishëm në raste laringjiti. Kryesisht rekomandohet Doza: 1 ml vaj Mendrës (Peppermint Oil) dhe 10 ml vaj Sherebele pasi përzihet, një lugë [gjelle] një herë në ditë pas buke në mëngjes deri në normalizimin e plotë të gjendjes.

– Përdoret për raste diarreje dhe mykun e zorrëve. Largon gazrat dhe pakëson humbjen e lëngjeve dhe kripës në trup të cilat shoqërojnë diarrenë Doza: 1 ml vaj Kanelle me 10 ml vaj Sherebele pasi përzihet, një lugë [gjelle] një herë në ditë pas buke në mëngjes deri në normalizimin e plotë të gjendjes
– Është i dobishëm në rastet e dhimbjeve prej artritit reumatoid. – Efektshmërinë e tij e rrit përzierja edhe me disa vajra të tjerë si vaji i Zenxhebilit (Ginger Oil) në sasi të barabartë, pastaj lyhet vendi ku ndihet dhmbje por mund të merret edhe një lugë e madhe nga goja çdo ditë për të njëjtin qëllim, dhe kjo për shkak se nxit sekretimin e hormonit estrogjen. Ky vaj ndihmon në ovulacionin e femrës si dhe rregullon ciklin menstrual.

– Ul yndyrnat dhe kolesterolin, prandaj rekomandohet gjithmonë marrja e një luge të madhe nga ky vaj pas çdo vakti të yndyrshëm.
Doza : Një lugë [gjelle] nga vaji i Sherebelës çdo ditë në mëngjes pas buke deri në normalizimin e gjendjes.
Vërejtje: Nuk këshillohet për gratë që ushqejnë fëmijët me gji sepse pakëson qumështin dhe nuk këshillohet gjatë shtatzënisë.
Të ruhet në temperaturën e dhomës dhe larg fëmijëve.


Qmimi: 30ml = 1.5 Euro

Posta:  Kosovë = 1 Euro

             Shqiperi = 6 Euro

             Maqedoni = 6 Euro

Porosit online 24 ore

Tel. viber, whatsApp

+386 49 390 310

Adresa:                          

Rr. Bajram Kelmendi  pn. (Ngjitur me xhamin 4 llulla),

10000 Prishtine, Kosovë

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here