Vaj Jasemin (jasmin oil)

I jep lëkurës freski dhe butësi,
përmirëson humorin, ndihmon për të lehtësuar simptomat e PMS, për të përmirësuar gjëndjen shpirtërore dhe ju mundëson të flini qetë dhe ëmbël.
Suport natyral në raste stresi dhe ankthi.


Qmimi: 30ml = 1.5 Euro

Posta:  Kosovë = 1 Euro

             Shqiperi = 6 Euro

             Maqedoni = 6 Euro

Porosit online 24 ore

Tel. viber, whatsApp

+386 49 390 310

Adresa:                          

Rr. Bajram Kelmendi  pn. (Ngjitur me xhamin 4 llulla),

10000 Prishtine, Kosovë

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here