Pro Plus (propolis i gjelbër për infeksione)

PRO PLUS është koncentrat i propolisit të gjelbër. Është i pastër dhe pa alkohol. Përqindja e propolisit në mjlatë “Proposil” është rreth 4%. Përqindje e mjaftueshme për të mbështetur shëndetin publik dhe për të përforcuar immunitetin tek personat e rritur.

Por në trajtimin e sëmundjeve të lëkurës apo në trajtimin e sëmundjeve të organeve të brendshme të tilla si: ulcerat e stomakut, ulcerat e duodenumit ose inflamacionet e zorrës së trash apo tek sëmundjet tjera më komplikative preferohet të rritet përqëndrimi i propolisit në mjaltë ose të përdoret propolis shtesë.

Në trajtimin e inflamacioneve të rënda me PRO PLUS jep rezultate të shpejta edhe efektive në qoftë se përdoret me doza të vogla çdo 3 orë për një periudhë 3 ditësh…

Përdorimi:

Esenca e propolis-it 5-10 pika, tre herë në ditë, me mjaltë të holluar me ujë. Esenca e propolisit mund të përdoret edhe nga jashtë, në kozmetikë dhe për larje nga poshtë (për infeksionet vagjinale).

Në infekcione më të rënda preferohet të përdoret çdo tre orë nga 3 pika duke përzier me sasi të vogël uji, pë një periudhë 3 ditore.


Qmimi: 15.0 Euro

Posta:  Kosove = 1 Euro

             Shqiperi = 6 Euro

             Maqedoni = 6 Euro

Porosit 24 ore online

Adresa: 

Rr. Bajram Kelmendi  pn. (Ngjitur me xhamin 4 llulla),

10000 Prishtine, Kosove

Tel. viber, whatsApp

+386 49 390 310

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here