Karafil (syzygium aromaticum)

Përmbajtja:
Karafili përmban sasi të larta mangani, kalcium, magnez, vitaminë K, acide yndyrore omega-3 dhe është një burim shumë i mirë i fijeve dietetike.

Përfitimet nga Karafili:
Ka efekt Anti-bakterial,
anti-inflamatore
antispasmodik,
anti-viral
anti-fungale (antifungal)
ndihmon në shfryrjet e barkut,
stimulon funksionin mendor.

Mënyra e përdorimit:
Karafil është përdorur si erëz e bluar, mund të përdoret duke e mbajtur në gojë për një kohë pasi e bën frymëmarrjen të freskët dhe të pastër. Karafili është përdorur kundër erës së keqe të gojës. Duke qenë se përmban 60-90% “Eugenol” një substance anti-inflamatore, antibakteriale , me efektin e butë për dhimbje në mishrat e dhëmbëve, dhe si anestesion lokal. Karafili është kamioni i produkteve për të qetësuar dhimbjet e dhëmbit. Vendoseni tek vendi që ju dhemb dhe do e shihni efektin.


Qmimi: 4.5 Euro

Posta: Kosove = 1 Euro
           Shqiperi = 6 Euro
           Maqedoni = 6 Euro

Porosit 24 ore online

Adresa:
Rr. Bajram Kelmendi pn. (Ngjitur me xhamin 4 llulla),
10000 Prishtine, Kosove
Tel. viber, whatsApp
+38649 390 310

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here