Mjaltë Kleopatra

Definicioni; 
Egjiptasit të vjetër, mjaltin e kanë përdorur si lëndë ushqyese. Është emëruar edhe si mjalti i Kleopatrës pasi që mbretëresha Kleopatra ka treguar një kujdes të madhë për bukurinë e saj dhe si dermo-kozmetikë e ka përdorur mjaltinë si maskë për fëtyrë. Është burim ushqyes për lëkurën, mbronë nga shenjat e plakjes, pastrues i lëkurës.

PËRFITIMET MJEKËSORE

Përdorimi oral;
• Dobishëm në trajtimin e sëmundjeve të frymëmarrjes, astma, gripit, sinusit, kollë.
• Trajtimi i çrregullimeve të, stomakut, sistemitë të tretjes dhe çrregullime të zorrës së trashë, kapsllëk.

MËNYARA E PËRDORIMIT PËR FËTYRË SI MASKË;
Një lugë të mesme mjalt tretet ne një lugë të mesme ujë(për lëkura të yndyrshme gjysë limoni i vogël shtohet në përzierje) dhe aplikohet në lëkurë(fytyrë) duke bërë masazhë. 15min lihet. Para dhe pas përdorimit lëkura lahet me ujë të vokët. Përdoret 3 herë në javë, një muaj. Pastaj një here në javë.


Qmimi: 7.50 Euro

Posta:  Kosovë = 1 Euro

             Shqiperi = 6 Euro

             Maqedoni = 6 Euro

Porosit online 24 ore

Tel. viber, whatsApp

+386 49 390 310

Adresa:                          

Rr. Bajram Kelmendi  pn. (Ngjitur me xhamin 4 llulla),

10000 Prishtine, Kosovë

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here