Mjaltë i pastër i Sidrit Malor (Z.zizyphus) me Propolis


Hulumtimet shkencore tregojnë se mjalti ka efekte antiseptik, antibijotik, antibakterijal, antifungal. Në rast të përdorimit me propolis efekti rritet. 

PËRDORIMI; 

1) Aterosklerozis, hipertension, diabet, dhimbje të nyjeve dhe kundër shumë sëmundjeve tjera. Me efektin antioksidant, lufton dhe mbron trupin nga radikalet e lira.
2) Eshtë vërtetuar shkencëtarisht efekti antibakterial.
3) Me efektin anti-enflamatuar ndikon në mënyrë pozitive në Rheumatoid arthritis.
4) Rrit kapacitetin e sistemit imun, prodhon anti-gene të cilat ndihmojnë në eliminimin e qelizave kancerogjene.
5) Nuk tregon asnjë efekt anësor prandaj mund të përdoret pa asnjë hezitim.

Mënyra e përdorimit;
Mjalti natyral me propolis tek të rriturit dy lugë çaji kurse tek fëmijët një lugë në mëngjes dhe mbrëmje 30min para bukës.


Qmimi: 29.0 Euro

Posta:  Kosovë = 1 Euro

             Shqiperi = 6 Euro

             Maqedoni = 6 Euro

Porosit online 24 ore

Tel. viber, whatsApp

+386 49 390 310

Adresa:                          

Rr. Bajram Kelmendi  pn. (Ngjitur me xhamin 4 llulla),

10000 Prishtine, Kosovë

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here