Mjalt i pastër i Sidrit(Z.zizyphus) malor me qumësht të bletës


Definicioni; 
Mjalt luksoze natyrore i nxjerrë nga bletët nga nektari i bimës Junjube(bimë e Lindjes së Mesme) nga nën familje acanthoid që rritet në malet e thata në gadishullin arabik dhe zonat për rreth. Ky mjalt është i njohur me karakteristikat e larta ushqyese dhe është kërkuar nga qytetarët e këtyre rajoneve për shkak të veçorive të tija të shumta dhe ato të përdorura për të ofruar atë në kohën e lashtë si dhurata për mbretërit dhe udhëheqësit si shenjë dashurise dhe respekti. 

Përdorimi;
Forcon sisteminnervor, ndihmon në reduktimin egazeve, dhe një agjent i përsosur qetësues për sistemin nervor të stomakut e zorrës së trashë, ulcerat e duodenumit, alergji largon aciditetin, dhe aplikohet në mënyrë lokale në plagë dhe djegie. Forcon zemrën, dhe është shumë i dobishëm për pagjumësi, migrenë dhe anemi. Dobishëm përgratë shtatzëna dhe të ushqyerit e fetusit dhe mund të përdoret për sëmundjet e syve, pasi hollohet me ujë të distiluar.

Mënyra e përdorimit;
Një lugë e tretur në një gotë e gjysmë me ujë të vakët ose qumësht. Një orë para ushqimit ose tre orë pas.

Paketimi;
300gr dhe 600gr


Qmimi: 300gr = 20 Euro 

            600gr+300gr gratis = 42 Euro

Posta: Kosove = 2.5 Euro
            Shqiperi = 6 Euro

 Maqedoni = 6 Euro

Porosit 24 ore online

Adresa:
Rr. Bajram Kelmendi pn. (Ngjitur me xhamin 4 llulla),
10000 Prishtine, Kosove
Tel. viber, whatsApp
+38649 390 310

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here