Mjalt i Farave të Zeza (Nigella sativa), Habbatus Sauda


Definicioni;
Mjalti Farave të Zeza është mjaltë natyral dhe organik ku aroma dhe shija e Farave të Zeza mund të zbulohen qartë. Mjalti prodhohet nga bletët prej nektarit të farave të bimës Nigella, pa e përzier me pluhurin e saj. Mjalti i pastërt natyral ekstarktohet prej bletëve nga lulja e Qimnonit të zi, i pastër nga pluhuri i Qimnonit të zi. Ai përmban të gjitha cilësitë e mira të Qimnonit të zi. 

Përdorimi;
Problemet e kollitjes, forcon zemrën, pastron gjakun, stimulon mëlqinë, pastron e traktin urinar. Vepron si diuretik, ndihmon në thyerrjen dhe largimin e gurrëve e sidomos shumë i dobishëm për largimin e gurrëve nga fshikëza e urinës.
Mënyra e përdorimit;
Një lugë e tretur në një gotë e gjysmë me ujë të vakët ose qumësht. Një orë para ushqimit ose tre orë pas.
Për trajtimin e gurëve, 250gr. mjaltë të përzihet me 1 litër ujë dhe të konsumohet brenda 24 orëve.
Paketimi;
250gr dhe 500gr


Qmimi: 250gr = 11 Euro

500gr+250gr gratis = 18 Euro 

Posta: Kosove = 2.5 Euro
           Shqiperi = 6 Euro

Porosit 24 ore online

Tel. viber, whatsApp
+38649 390 310

Adresa:
Rr. Bajram Kelmendi pn. (Ngjitur me xhamin 4 llulla),
10000 Prishtine, Kosove

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here