Mjalt Ginseng Iksir El-Hajat

Produkt special me kualitet shumë të lartë. Përdoret tek përsonat të cilët ankohen nga oligospermia(numri i ulët i spermatozoitëve) ose tek femrat të cilat ankohen nga dobësia ose numri i ulët i qelizave vezë.

Ndihmon rritjen e nivelit të testosteronit në gjak. Testosteroni është hormoni kryesor përgjegjës për krijimin e qelizave mashkullore(spermatozoidëve).

Testosteroni ndikon në mënyrë pozitive në zhvillimin e muskujve dhe përdoret tek sportistët të cilët ushtrojnë zhvillimin e muskujve të trupit.

Përmbajtja;

Mjalt natyral Jemenas
Ginseng i kuq(Panax ginseng)
Qumësht bletës
Polen Pallme
Fara të zeza(Nigella sativa)
Zallouh(Ferula hermonis)
Tongkat Ali(Eurycoma longifolia
Safed Musli( Chlorophytum borovilianum)
Ara
Mënyra e përdorimit;
Një lugë e tretur në një gotë e gjysmë me ujë të vakët ose qumësht. Një orë para ushqimit ose tre orë pas.

Paketimi;
500gr


Qmimi: 65 Euro

Posta: Kosove = 2.5 Euro
            Shqiperi = 6 Euro

Maqedoni = 6 Euro

Porosit 24 ore online

Tel. viber, whatsApp
+38649 390 310

Adresa:
Rr. Bajram Kelmendi pn. (Ngjitur me xhamin 4 llulla),
10000 Prishtine, Kosove

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here